Spannende dag voor genomineerde StukTV voor Gouden Televizier-Ring 2022 (RTL Boulevard)

Spannende dag voor genomineerde StukTV voor Gouden Televizier-Ring 2022 (RTL Boulevard)

Donderdag 6 oktober 2022 om 17:42

Spannende dag voor genomineerde <em>StukTV</em> voor <em>Gouden Televizier-Ring</em> 2022 (<em>RTL Boulevard</em>) Vanavond wordt live vanuit Carré het Gouden Televizier-Ring gala gepresenteerd. Het is een spannende dag voor de jongens van Stuk TV want zij zijn genomineerd voor de belangrijkste prijs van de avond: de Gouden Televizier-Ring voor 'beste programma'. Stefan maakte het nog even extra spannend. Hij zat nog op de luchthaven in Helsinki. Giel werd veel te vroeg wakker vanochtend: "Ik voel gewoon m'n hartslag in m'n keel zitten!" Hij belde voor RTL Boulevard even naar Thomas en bij hem beginnen de zenuwen langzaam aan ook te komen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk promo: nieuwe StukTV-serie Dwars Door India met Thomas van der Vlugt Bekijk deze video » Zien: Thomas van der Vlugt heeft 'cultuur proeven' wel héél letterlijk genomen in India Bekijk deze video » StukTV over hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "Het is onwerkelijk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Spannende dag voor genomineerde StukTV voor Gouden Televizier-Ring 2022 (RTL Boulevard)

Vanavond wordt live vanuit Carré het Gouden Televizier-Ring gala gepresenteerd. Het is een spannende dag voor de jongens van Stuk TV want zij zijn genomineerd voor de belangrijkste prijs van de avond: de Gouden Televizier-Ring voor 'beste programma'. Stefan maakte het nog even extra spannend. Hij zat nog op de luchthaven in Helsinki. Giel werd veel te vroeg wakker vanochtend: "Ik voel gewoon m'n hartslag in m'n keel zitten!" Hij belde voor RTL Boulevard even naar Thomas en bij hem beginnen de zenuwen langzaam aan ook te komen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's