Rob Goossens over seponeren aangifte Johnny de Mol: "Sympathie zal terugkeren"

Rob Goossens over seponeren aangifte Johnny de Mol: "Sympathie zal terugkeren"

<em>Rob Goossens</em> over seponeren aangifte <em>Johnny de Mol</em>: &quot;Sympathie zal terugkeren&quot; Justitie gooit de aangifte van Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, in de prullenbak vanwege gebrek aan bewijs. Haar juridische adviseurs zullen echter wel worden vervolgd. John van den Heuvel en Rob Goossens weten meer en vertellen in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen. Tekst gaat verder onder de video. Aangifte Johnny de Mol geseponeerdIn het strafrechtelijk onderzoek is De Mol als verdachte gehoord. In dat verhoor heeft hij de mishandelingen stellig ontkend. Drie getuigen die Kaes opvoerde hebben in het onderzoek een verklaring afgelegd. Deze verklaringen hebben voor het OM 'onvoldoende steun' opgeleverd voor de aangifte. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over seponeren aangifte Johnny de Mol: "Sympathie zal terugkeren"

Justitie gooit de aangifte van Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, in de prullenbak vanwege gebrek aan bewijs. Haar juridische adviseurs zullen echter wel worden vervolgd. John van den Heuvel en Rob Goossens weten meer en vertellen in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Aangifte Johnny de Mol geseponeerd
In het strafrechtelijk onderzoek is De Mol als verdachte gehoord. In dat verhoor heeft hij de mishandelingen stellig ontkend. Drie getuigen die Kaes opvoerde hebben in het onderzoek een verklaring afgelegd. Deze verklaringen hebben voor het OM 'onvoldoende steun' opgeleverd voor de aangifte.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's