Boerin Annemiek in Vandaag Inside over liefdesleven: 'Ik ben leuk aan het daten'

Boerin Annemiek in Vandaag Inside over liefdesleven: 'Ik ben leuk aan het daten'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Boerin Annemiek, bekend van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, is te gast in Vandaag Inside. Natuurlijk wordt naar haar liefdesleven gevraagd, maar daar wil ze weinig over loslaten. “Ik ben leuk aan het daten.” Verder verklapt Annemiek alleen dat het om een man gaat…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Boerin Annemiek in <em>Vandaag Inside</em> over liefdesleven: 'Ik ben leuk aan het daten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boerin Annemiek, bekend van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, is te gast in Vandaag Inside. Natuurlijk wordt naar haar liefdesleven gevraagd, maar daar wil ze weinig over loslaten. “Ik ben leuk aan het daten.” Verder verklapt Annemiek alleen dat het om een man gaat… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boer zoekt Vrouw-Annemiek aan de bar in Vandaag Inside: "Wopke Hoekstra is schizofreen" Bekijk deze video » Johan Derksen ergert zich aan Televizier-Ring Gala: 'Seniele verkleedpartij van gekken' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV