Johan Derksen ergert zich aan Televizier-Ring Gala: 'Seniele verkleedpartij van gekken'

Johan Derksen ergert zich aan Televizier-Ring Gala: 'Seniele verkleedpartij van gekken'

Het is al jaren duidelijk dat Johan Derksen geen liefhebber is van de beslommeringen in Hilversum. Hij heeft zich voorgenomen om nooit naar feesten en bijeenkomsten te gaan en Derksen ergert zich groen en geel aan het Gouden Televizier-Ring Gala: "Een seniele verkleedpartij van gekken die zichzelf overschatten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan <em>Televizier-Ring Gala</em>: 'Seniele verkleedpartij van gekken' Het is al jaren duidelijk dat Johan Derksen geen liefhebber is van de beslommeringen in Hilversum. Hij heeft zich voorgenomen om nooit naar feesten en bijeenkomsten te gaan en Derksen ergert zich groen en geel aan het Gouden Televizier-Ring Gala: "Een seniele verkleedpartij van gekken die zichzelf overschatten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Weinig uitnodigingenOverigens heeft Derksen weinig moeite hoeven doen om al die gehate feestjes te ontwijken, want naar eigen zeggen stromen de uitnodigingen niet bepaald binnen. Ook boerin Annemiek Koekoek, bekend van Boer zoekt vrouw, heeft een invitatie voor het Gouden Televizier-Ring Gala beleefd afgeslagen. Ze kon als date mee met John de Bever en zijn man. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Weinig uitnodigingen
Overigens heeft Derksen weinig moeite hoeven doen om al die gehate feestjes te ontwijken, want naar eigen zeggen stromen de uitnodigingen niet bepaald binnen. Ook boerin Annemiek Koekoek, bekend van Boer zoekt vrouw, heeft een invitatie voor het Gouden Televizier-Ring Gala beleefd afgeslagen. Ze kon als date mee met John de Bever en zijn man.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV