Wim Kieft in Veronica Offside over Ajax: "Tadic en Blind maken je elftal kwetsbaar"

Wim Kieft in Veronica Offside over Ajax: "Tadic en Blind maken je elftal kwetsbaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wim Kieft vertelt in Veronica Offside dat het tijd is voor Alfred Schreuder om meer te kijken naar het rendement van zijn speler in plaats van naar status. De analist haalt vooral uit naar Ajax-aanvoerder Dusan Tadic en verdediger Daley Blind.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wim Kieft</em> in <em>Veronica Offside</em> over Ajax: &quot;Tadic en Blind maken je elftal kwetsbaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wim Kieft vertelt in Veronica Offside dat het tijd is voor Alfred Schreuder om meer te kijken naar het rendement van zijn speler in plaats van naar status. De analist haalt vooral uit naar Ajax-aanvoerder Dusan Tadic en verdediger Daley Blind. Tekst gaat verder onder de video. Tadic en Blind"Het is wel begrijpelijk dat Schreuder in zo’n transitie vasthoudt aan vaste waarden zoals Tadic en Blind, maar tegelijkertijd weet je dat zij het elftal steeds kwetsbaarder maken", aldus Wim Kieft. De analist geeft de voorkeur aan Steven Berghuis in de aanvaller van de Amsterdammers. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tadic en Blind
"Het is wel begrijpelijk dat Schreuder in zo’n transitie vasthoudt aan vaste waarden zoals Tadic en Blind, maar tegelijkertijd weet je dat zij het elftal steeds kwetsbaarder maken", aldus Wim Kieft. De analist geeft de voorkeur aan Steven Berghuis in de aanvaller van de Amsterdammers.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV