Johan en René over ‘misselijke kwal’ Tim Hofman na zien Televizier-Ring Gala (Vandaag Inside)

Johan en René over ‘misselijke kwal’ Tim Hofman na zien Televizier-Ring Gala (Vandaag Inside)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 11:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Vandaag Inside legt René uit dat hij niet vaak een hekel heeft aan iemand maar van één persoon vindt hij dat het 'narcisme van zijn leren jekkie af druipt'. Hij vervolgt met een uitgebreid relaas over wat er allemaal mankeert aan deze Televizier-Ster winnaar. Na het zien van het fragment van de uitreiking van de prijs, heeft Johan Derksen nog het een en ander hieraan toe te voegen en concludeert hij dat Tim Hofman een 'misselijke kwal’ is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan en René over ‘misselijke kwal’ <em>Tim Hofman</em> na zien Televizier-Ring Gala (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside legt René uit dat hij niet vaak een hekel heeft aan iemand maar van één persoon vindt hij dat het 'narcisme van zijn leren jekkie af druipt'. Hij vervolgt met een uitgebreid relaas over wat er allemaal mankeert aan deze Televizier-Ster winnaar. Na het zien van het fragment van de uitreiking van de prijs, heeft Johan Derksen nog het een en ander hieraan toe te voegen en concludeert hij dat Tim Hofman een 'misselijke kwal’ is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's