Zien! Ongemakkelijke beelden van Rob Kemps op Televizier-Ring Gala (Vandaag Inside)

Zien! Ongemakkelijke beelden van Rob Kemps op Televizier-Ring Gala (Vandaag Inside)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 11:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Rob Kemps mocht het Televizier-Ring Gala presenteren en maakte grappen maar helaas, die 'vielen' niet. Volgens René van der Gijp kon je dat van tevoren wel weten want grappen van Rob Kemp vallen nooit, ook niet bij verjaardagen. Het gezelschap van Vandaag Inside bekijkt nog even wat ongemakkelijke beelden van Kemps en volgens een schaterende René: "Ja dat doet pijn, daar ga je van zweten!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien! Ongemakkelijke beelden van <em>Rob Kemps</em> op <em>Televizier-Ring</em> Gala (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rob Kemps mocht het Televizier-Ring Gala presenteren en maakte grappen maar helaas, die 'vielen' niet. Volgens René van der Gijp kon je dat van tevoren wel weten want grappen van Rob Kemp vallen nooit, ook niet bij verjaardagen. Het gezelschap van Vandaag Inside bekijkt nog even wat ongemakkelijke beelden van Kemps en volgens een schaterende René: "Ja dat doet pijn, daar ga je van zweten!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's