VI gemist? Bas Nijhuis rekent af met haters op socal media: 'Ik zet de bbq vast aan!'

VI gemist? Bas Nijhuis rekent af met haters op socal media: 'Ik zet de bbq vast aan!'

Zaterdag 8 oktober 2022 om 11:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bas Nijhuis krijgt regelmatig haatberichten op social media. Gelukkig heeft hij een goede truc om deze mensen de mond te snoeren. 'Als ze schrijven: 'Ik kom je opzoeken', dan stuur ik terug: 'Mooi, dan zet ik de barbeque vast aan!'.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>VI</em> gemist? Bas Nijhuis rekent af met haters op socal media: 'Ik zet de bbq vast aan!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bas Nijhuis krijgt regelmatig haatberichten op social media. Gelukkig heeft hij een goede truc om deze mensen de mond te snoeren. 'Als ze schrijven: 'Ik kom je opzoeken', dan stuur ik terug: 'Mooi, dan zet ik de barbeque vast aan!'.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's