Vandaag Inside gemist? Johan Derksen ontvangt kado van ‘hele enge man’ Tjeerd de Groot (D66)

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen ontvangt kado van ‘hele enge man’ Tjeerd de Groot (D66)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 10:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wilfred Genee sprak in BNR Nieuwsradio met Tjeerd de Groot over het stikstofprobleem. Wat vindt de Groot van het feit dat Johan Derksen hem ‘hele enge man’ vindt? De Groot reageert dat hij 'blij' is dat Derksen het beter weet dan 36 wetenschappers maar gelukkig weet Johan meer van voetbal. Wat Derksen betreft, bevestigt het radiogesprek dat het een enge man is maar het kadootje dat Wilfred voor Johan van de Groot heeft meegekregen ontlokt aan hem toch de uitspraak: "Hij kan ook best aardig zijn".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> ontvangt kado van ‘hele enge man’ <em>Tjeerd de Groot</em> (D66) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee sprak in BNR Nieuwsradio met Tjeerd de Groot over het stikstofprobleem. Wat vindt de Groot van het feit dat Johan Derksen hem ‘hele enge man’ vindt? De Groot reageert dat hij 'blij' is dat Derksen het beter weet dan 36 wetenschappers maar gelukkig weet Johan meer van voetbal. Wat Derksen betreft, bevestigt het radiogesprek dat het een enge man is maar het kadootje dat Wilfred voor Johan van de Groot heeft meegekregen ontlokt aan hem toch de uitspraak: "Hij kan ook best aardig zijn". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's