Vandaag Inside gemist? Wilfred Genee en Bas Nijhuis regeren op online-haatreacties

Vandaag Inside gemist? Wilfred Genee en Bas Nijhuis regeren op online-haatreacties

Zaterdag 8 oktober 2022 om 16:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Wilfred Genee</em> en <em>Bas Nijhuis</em> regeren op online-haatreacties Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Scheidsrechter Bas Nijhuis en presentator Wilfred Genee reageren in de Wandelgangen op online-haatreacties. Vooral de scheidsrechter ontvangt op social media veel haat, deze reacties worden door Wilfred en Bas openbaart na afloop van de uitzending. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Scheidsrechter Bas Nijhuis en presentator Wilfred Genee reageren in de Wandelgangen op online-haatreacties. Vooral de scheidsrechter ontvangt op social media veel haat, deze reacties worden door Wilfred en Bas openbaart na afloop van de uitzending.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's