Moeder Max Verstappen is apetrots: "Tweede wereldkampioenschap is bonus"

Moeder Max Verstappen is apetrots: "Tweede wereldkampioenschap is bonus"

Zondag 9 oktober 2022 om 21:12

Sophie Kumpen, de mama van Max Verstappen, beleefde de chaotische GP van Japan vanuit haar stoel in Maaseik. Bij RTL Boulevard reageert Sophie op de tweede F1-wereldtitel van haar zoon.

Tekst gaat verder onder de video.

Moeder <em>Max Verstappen</em> is apetrots: &quot;Tweede wereldkampioenschap is bonus&quot; Sophie Kumpen, de mama van Max Verstappen, beleefde de chaotische GP van Japan vanuit haar stoel in Maaseik. Bij RTL Boulevard reageert Sophie op de tweede F1-wereldtitel van haar zoon. Tekst gaat verder onder de video. Tweede wereldkampioenschap"Dat Max op een dag zijn tweede wereldtitel zou pakken, wisten we. Maar dit verloop was toch weer onverwacht", aldus Sophie Kumpen. Ze noemt het tweede wereldkampioenschap van Verstappen een 'bonus' en verwacht dat er in de toekomst nog vele zullen volgen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Moeder Max Verstappen is apetrots: "Tweede wereldkampioenschap is bonus"

Tweede wereldkampioenschap
"Dat Max op een dag zijn tweede wereldtitel zou pakken, wisten we. Maar dit verloop was toch weer onverwacht", aldus Sophie Kumpen. Ze noemt het tweede wereldkampioenschap van Verstappen een 'bonus' en verwacht dat er in de toekomst nog vele zullen volgen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's