Zien: overvaller in badjas overmeesterd na overval op snackbar Apeldoorn

Zien: overvaller in badjas overmeesterd na overval op snackbar Apeldoorn

Zondag 9 oktober 2022 om 22:57

Een bizar tafereel heeft zich zondagavond afgespeeld in een snackbar in Apeldoorn. Mensen die stonden te wachten op hun patatje en snack werden getrakteerd op een bijzonder schouwspel. Een man in een badjas en gewapend met een mes probeerde de snackbar te overvallen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>overvaller</em> in badjas overmeesterd na overval op <em>snackbar Apeldoorn</em> Een bizar tafereel heeft zich zondagavond afgespeeld in een snackbar in Apeldoorn. Mensen die stonden te wachten op hun patatje en snack werden getrakteerd op een bijzonder schouwspel. Een man in een badjas en gewapend met een mes probeerde de snackbar te overvallen. Tekst gaat verder onder de video. OvermeesterenNog voordat hij naar de kassa toe kon lopen werd hij al tegengewerkt door het winkelpersoneel. Hij probeerde over de toonbank te springen maar een medewerker hield hem tegen. De overvaller kon uiteindelijk naar de grond toe worden gewerkt nadat enkele klanten ingrepen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer niet onder de indruk van overvaller in Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: boomlange overvaller schiet in plafond supermarkt Hoogvliet Bekijk deze video »
Misdaad :

Overmeesteren
Nog voordat hij naar de kassa toe kon lopen werd hij al tegengewerkt door het winkelpersoneel. Hij probeerde over de toonbank te springen maar een medewerker hield hem tegen. De overvaller kon uiteindelijk naar de grond toe worden gewerkt nadat enkele klanten ingrepen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's