Hollandse makelaars aan de costa: deze makelaars verkopen Spaanse huizen

Hollandse makelaars aan de costa: deze makelaars verkopen Spaanse huizen

Maandag 10 oktober 2022 om 12:06

Vanaf maandag kun je vanuit een herfstig Nederland kijken naar het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa. Hierin zie je hoe Nederlandse makelaars niet alleen woningen in Spanje maar ook de bijbehorende Spaanse levensstijl verkopen. Veel Nederlanders zien een optrekje aan de costa wel zitten en de makelaars hebben dus genoeg te doen…

Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder.

Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hollandse makelaars aan de costa</em>: deze makelaars verkopen Spaanse huizen Vanaf maandag kun je vanuit een herfstig Nederland kijken naar het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa. Hierin zie je hoe Nederlandse makelaars niet alleen woningen in Spanje maar ook de bijbehorende Spaanse levensstijl verkopen. Veel Nederlanders zien een optrekje aan de costa wel zitten en de makelaars hebben dus genoeg te doen… Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder. Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv. Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Twitter over 'respectloos' Temptation Island-koppel in Steenrijk, straatarm: "Verwend stel" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's