Expeditie Robinson: Harry haalt uit, wie gaat flauwvallen en wie is de opperrat?

Expeditie Robinson: Harry haalt uit, wie gaat flauwvallen en wie is de opperrat?

Monday 10 October 2022 om 16:40

De nieuwe aflevering van Expeditie Robinson van maandagavond dreigt een heftige te worden. In de eerste beelden is te zien dat Harry Piekema flink uithaalt naar een ander expeditielid: “Sodemieter op!” Verder ontdekken de deelnemers tijdens hun survivalavontuur op een onbewoond eiland dat er een ‘opperrat’ in hun midden is, de grote vraag is wie? En de beelden verraden dat een van de kandidaten op het punt staat om flauw te vallen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Harry haalt uit, wie gaat flauwvallen en wie is de opperrat? De nieuwe aflevering van Expeditie Robinson van maandagavond dreigt een heftige te worden. In de eerste beelden is te zien dat Harry Piekema flink uithaalt naar een ander expeditielid: “Sodemieter op!” Verder ontdekken de deelnemers tijdens hun survivalavontuur op een onbewoond eiland dat er een ‘opperrat’ in hun midden is, de grote vraag is wie? En de beelden verraden dat een van de kandidaten op het punt staat om flauw te vallen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Expeditie Robinson: aap gooit kak over Mike Weerts Bekijk deze video » Expeditie Robinson: afgevallen Liza Sips schrikt van lichaam en ingevallen gezicht Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Harry haalt uit, wie gaat flauwvallen en wie is de opperrat?

Actuele video's

Meer actuele video's