Veronica Offside gemist? Jack Spijkerman hekelt 'wonderlijk wisselbeleid' Ajax (video)

Veronica Offside gemist? Jack Spijkerman hekelt 'wonderlijk wisselbeleid' Ajax (video)

Maandag 10 oktober 2022 om 22:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Jack Spijkerman hekelt 'wonderlijk wisselbeleid' Ajax (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Veronica Offside-verslaggever Tom Staal is in Amsterdam om de sfeer te proeven in de aanloop van de wedstrijd Napoli-Ajax van aankomende woensdag. Vorige week ging Ajax met 1-6 onderuit in de eigen ArenA, dus de verwachtingen zijn niet al te hooggespannen. Ook niet bij Jack Spijkerman, Ajax-supporter van het eerste uur, die vooral het 'wonderlijke wisselbeleid' van de Amsterdamse club hekelt. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Veronica Offside-verslaggever Tom Staal is in Amsterdam om de sfeer te proeven in de aanloop van de wedstrijd Napoli-Ajax van aankomende woensdag. Vorige week ging Ajax met 1-6 onderuit in de eigen ArenA, dus de verwachtingen zijn niet al te hooggespannen. Ook niet bij Jack Spijkerman, Ajax-supporter van het eerste uur, die vooral het 'wonderlijke wisselbeleid' van de Amsterdamse club hekelt.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's