Vandaag Inside: Pieter Cobelens gaat naar Teletekst-pagina 818 voor nieuws over Oekraïne

Vandaag Inside: Pieter Cobelens gaat naar Teletekst-pagina 818 voor nieuws over Oekraïne

Dinsdag 11 oktober 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Pieter Cobelens gaat naar Teletekst-pagina 818 voor nieuws over <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Pieter Cobelens was maandagavond weer eens te gast in Vandaag Inside. Het had alles te maken met de oplaaiende oorlog in Oekraïne, waar veel steden het doelwit waren van een Russische vergeldingsactie na het opblazen van de brug naar de Krim. Cobelens volgt het nieuws op de voet en zegt dat hij daarvoor naar Teletekst-pagina 818 gaat, maar Wilfred Genee vraagt zich af of hij daar veel van opsteekt. Op 818 zijn namelijk de uitslagen en het programma van de Nederlandse Eredivisie te zien... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Pieter Cobelens was maandagavond weer eens te gast in Vandaag Inside. Het had alles te maken met de oplaaiende oorlog in Oekraïne, waar veel steden het doelwit waren van een Russische vergeldingsactie na het opblazen van de brug naar de Krim. Cobelens volgt het nieuws op de voet en zegt dat hij daarvoor naar Teletekst-pagina 818 gaat, maar Wilfred Genee vraagt zich af of hij daar veel van opsteekt. Op 818 zijn namelijk de uitslagen en het programma van de Nederlandse Eredivisie te zien...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's