Johan Derksen: 'Wouter Koolmees heeft gezegd dat hij nooit met de trein reist'

Johan Derksen: 'Wouter Koolmees heeft gezegd dat hij nooit met de trein reist'

Dinsdag 11 oktober 2022 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em>: 'Wouter Koolmees heeft gezegd dat hij nooit met de trein reist' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Voormalig minister Wouter Koolmees (D66) wordt de nieuwe topman van NS. Een daadkrachtige leider is broodnodig, want de Nederlandse Spoorwegen kampen met tal van problemen. Om de overvolle treinen wordt gelachen in Vandaag Inside, maar voor mensen die er dagelijks mee te maken hebben is het niet zo'n pretje. Overigens is Johan Derksen zeer te spreken over Koolmees, hoewel hij het niet zo handig vindt dat Koolmees in het verleden beweerde niet veel met de trein te reizen - en nu opeens te roepen dat hij er 'veelvuldig' gebruik van maakt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Voormalig minister Wouter Koolmees (D66) wordt de nieuwe topman van NS. Een daadkrachtige leider is broodnodig, want de Nederlandse Spoorwegen kampen met tal van problemen. Om de overvolle treinen wordt gelachen in Vandaag Inside, maar voor mensen die er dagelijks mee te maken hebben is het niet zo'n pretje. Overigens is Johan Derksen zeer te spreken over Koolmees, hoewel hij het niet zo handig vindt dat Koolmees in het verleden beweerde niet veel met de trein te reizen - en nu opeens te roepen dat hij er 'veelvuldig' gebruik van maakt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's