Zien: Juultje Tieleman in tranen na opgave Expeditie Robinson door heupblessure

Zien: Juultje Tieleman in tranen na opgave Expeditie Robinson door heupblessure

Zien: <em>Juultje Tieleman</em> in tranen na opgave <em>Expeditie Robinson</em> door heupblessure In tegenstelling tot veel andere YouTubers - die weinig talent blijken te hebben voor overleven op een onbewoond eiland - viel Juultje Tieleman wél in de smaak bij kijkers van Expeditie Robinson. De 23-jarige influencer en vlogger bewees zichzelf in proeven en op het eiland en werd door kampgenoten en kijkers in de armen gesloten. Gisteren sloeg het noodlot echter toe: een hardnekkige heupblessure speelde op, waardoor Juultje de Expeditie gedwongen moest verlaten. Het zorgde voor dikke tranen... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Juultje Tieleman in tranen na opgave Expeditie Robinson door heupblessure
Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:16

In tegenstelling tot veel andere YouTubers - die weinig talent blijken te hebben voor overleven op een onbewoond eiland - viel Juultje Tieleman wél in de smaak bij kijkers van Expeditie Robinson. De 23-jarige influencer en vlogger bewees zichzelf in proeven en op het eiland en werd door kampgenoten en kijkers in de armen gesloten. Gisteren sloeg het noodlot echter toe: een hardnekkige heupblessure speelde op, waardoor Juultje de Expeditie gedwongen moest verlaten. Het zorgde voor dikke tranen...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's