Zien: Eva Jinek wil intelligent gezicht trekken na uitleg Olav Mol, maar snapt het nog niet

Zien: Eva Jinek wil intelligent gezicht trekken na uitleg Olav Mol, maar snapt het nog niet

Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 10 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Eva Jinek</em> wil intelligent gezicht trekken na uitleg <em>Olav Mol</em>, maar snapt het nog niet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 10 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Een dag na de wereldtitel van Max Verstappen heerst er nog altijd veel verwarring over de toegekende punten aan de Nederlandse coureur. Want kreeg hij nou de volle mep, of slechts een deel van de punten? En hoe zat het met de tijdstraf van Charles Leclerc? Had Verstappen dan genoeg punten of niet? Uiteindelijk bleek dat wél zo te zijn, maar Eva Jinek heeft Olav Mol uitgenodigd voor meer duiding. Na zijn uitleg zegt Eva: "Ik wil een intelligent gezicht trekken, maar het lukt niet..." Met andere woorden, ze tast nog steeds in het duister. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Eva Jinek wil intelligent gezicht trekken na uitleg Olav Mol, maar snapt het nog niet

Een dag na de wereldtitel van Max Verstappen heerst er nog altijd veel verwarring over de toegekende punten aan de Nederlandse coureur. Want kreeg hij nou de volle mep, of slechts een deel van de punten? En hoe zat het met de tijdstraf van Charles Leclerc? Had Verstappen dan genoeg punten of niet? Uiteindelijk bleek dat wél zo te zijn, maar Eva Jinek heeft Olav Mol uitgenodigd voor meer duiding. Na zijn uitleg zegt Eva: "Ik wil een intelligent gezicht trekken, maar het lukt niet..." Met andere woorden, ze tast nog steeds in het duister.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's