Shownieuws: buurvrouw Barrie Stevens komt om bij brand

Shownieuws: buurvrouw Barrie Stevens komt om bij brand

Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:59

Barrie Stevens kwam in de nacht van zondag op maandag letterlijk in een nachtmerrie terecht: 'Hij moest halsoverkop zijn huis in Amsterdam uit vanwege een brand bij hem om de hoek waarbij zelfs een buurvrouw om het leven kwam', vertelt Tooske Ragas.

'Heftige vlammen naar buiten'
Stevens is enorm geschrokken en ging met een cameraploeg naar de plek des onheils: 'Hier was het vanochtend om vijf uur. Allemaal heftige vlammen naar buiten, echt heel pittig.'

Bekijk het fragment van Shownieuws met Barrie Stevens hieronder

Shownieuws: buurvrouw <em>Barrie Stevens</em> komt om bij brand Barrie Stevens kwam in de nacht van zondag op maandag letterlijk in een nachtmerrie terecht: 'Hij moest halsoverkop zijn huis in Amsterdam uit vanwege een brand bij hem om de hoek waarbij zelfs een buurvrouw om het leven kwam', vertelt Tooske Ragas. 'Heftige vlammen naar buiten'Stevens is enorm geschrokken en ging met een cameraploeg naar de plek des onheils: 'Hier was het vanochtend om vijf uur. Allemaal heftige vlammen naar buiten, echt heel pittig.' Bekijk het fragment van Shownieuws met Barrie Stevens hieronder Bekijk ook Video: is Sarah Salah (Sarah2) nieuwe vriendin André Hazes? Bekijk deze video » 'Monique Westenberg ruziet met Toverland-medewerkster om vegetarische Turkse pizza' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's