Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen?

Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen?

Dinsdag 11 oktober 2022 om 15:35

Op donderdag 13 oktober gaat het in Keuringsdienst van waarde over ecologisch schoonmaken. Van kleine wasjes tot grote wasjes, de vaat- tot de toiletpot. Het schitterende is dat het nu allemaal met een stralend schoon geweten kan. Want de schappen staan vol met schoonmaakmiddelen die ecologisch zeggen te zijn. Maar hoe ecologisch zijn al die ecologische middelen eigenlijk? Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de ecologische middelen hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen? Op donderdag 13 oktober gaat het in Keuringsdienst van waarde over ecologisch schoonmaken. Van kleine wasjes tot grote wasjes, de vaat- tot de toiletpot. Het schitterende is dat het nu allemaal met een stralend schoon geweten kan. Want de schappen staan vol met schoonmaakmiddelen die ecologisch zeggen te zijn. Maar hoe ecologisch zijn al die ecologische middelen eigenlijk? Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de ecologische middelen hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat? Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: klopt dit vreemde verhaal over de kweekgarnaal? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's