Bureau Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Ewout Genemans is vanaf vanavond terug met een gloednieuwe realityserie, waarin hij opnieuw achter de schermen kijkt bij de politie in een grote Nederlandse stad. Bureau Arnhem speelt zich volledig af in de hoofdstad van Gelderland. Alle fragmenten uit deze uitzending Verwarde man op een dak in nieuw seizoen Bureau Arnhem, bekijk de beelden Bekijk deze video » Spannende momentenNa Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de agenten van de politie in Arnhem. In eerdere seizoenen zagen we al dat de presentator getuige was van meerdere spannende momenten, van spectaculaire auto-achtervolgingen tot heftige aanhoudingen. Ook nu mag hij weer overal meekijken. Twaalf agentenNet als in de andere Nederlandse steden is ook in Arnhem geen dag hetzelfde. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Alleen zo leert Genemans de mens achter het uniform kennen. Bekijk ook Bekijk de promo: Ewout Genemans maakt kennis met de uitvaartbranche Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ewout Genemans als ware crimineel getransporteerd door BOT-team (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Bureau Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 11 October 2022 om 22:04

Presentator Ewout Genemans is vanaf vanavond terug met een gloednieuwe realityserie, waarin hij opnieuw achter de schermen kijkt bij de politie in een grote Nederlandse stad. Bureau Arnhem speelt zich volledig af in de hoofdstad van Gelderland.

Spannende momenten
Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de agenten van de politie in Arnhem. In eerdere seizoenen zagen we al dat de presentator getuige was van meerdere spannende momenten, van spectaculaire auto-achtervolgingen tot heftige aanhoudingen. Ook nu mag hij weer overal meekijken.

Twaalf agenten
Net als in de andere Nederlandse steden is ook in Arnhem geen dag hetzelfde. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Alleen zo leert Genemans de mens achter het uniform kennen.

Actuele video's

Meer actuele video's