RTL Nieuws gemist? Jeroen Akkermans in Kiev: 'Mensen zijn woester dan ooit'

RTL Nieuws gemist? Jeroen Akkermans in Kiev: 'Mensen zijn woester dan ooit'

Woensdag 12 oktober 2022 om 18:23

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Jeroen Akkermans in Kiev: 'Mensen zijn woester dan ooit' De schade is groot na nieuwe raketaanvallen door Rusland, ook in Kiev. RTL Nieuws-correspondent Jeroen Akkermans is in de Oekraïense hoofdstad en ziet hoe vrijwilligers de moed erin houden en direct beginnen met opruimen. De woede is enorm nadat een flatgebouw compleet is verwoest. 'Het is hier een maanlandschap.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden: Heftige explosie op brug tussen Krim en Rusland gefilmd Bekijk deze video » RTL Nieuws: eeuwenoude Hongaarse baden moeten dicht door hoge gasprijzen (video) Bekijk deze video » Volgens Mark Rutte moet kabinet blijven vliegen: 'Wees blij dat we aanwezig zijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Jeroen Akkermans in Kiev: 'Mensen zijn woester dan ooit'

De schade is groot na nieuwe raketaanvallen door Rusland, ook in Kiev. RTL Nieuws-correspondent Jeroen Akkermans is in de Oekraïense hoofdstad en ziet hoe vrijwilligers de moed erin houden en direct beginnen met opruimen. De woede is enorm nadat een flatgebouw compleet is verwoest. 'Het is hier een maanlandschap.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's