Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Restaurant Misverstand

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Restaurant Misverstand

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Restaurant Misverstand</em> Johnny de Mol maakt morgen, woensdag 12 oktober, zijn comeback op televisie. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat hij opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen hierboven. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rob Goossens over seponeren aangifte Johnny de Mol: "Sympathie zal terugkeren" Bekijk deze video » Johnny de Mol wordt niet vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag (HLF8) Bekijk deze video »
Tuesday 11 October 2022 om 16:43

Johnny de Mol maakt morgen, woensdag 12 oktober, zijn comeback op televisie. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat hij opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen hierboven.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's