Ruzie Sara en Roderik in Five Live over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’

Ruzie Sara en Roderik in Five Live over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’

Donderdag 13 oktober 2022 om 15:12

In Five Live krijgen Sara (een rol van Linda de Mol) en Roderik (Waldemar Torenstra) het behoorlijk met elkaar aan de stok. Onderwerp van de ruzie is het seksleven van Roderik. Sara is bepaald niet blij omdat hij seks heeft op de werkvloer.

Lees verder onder de video.

Ruzie Sara en Roderik in <em>Five Live</em> over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’ In Five Live krijgen Sara (een rol van Linda de Mol) en Roderik (Waldemar Torenstra) het behoorlijk met elkaar aan de stok. Onderwerp van de ruzie is het seksleven van Roderik. Sara is bepaald niet blij omdat hij seks heeft op de werkvloer. Lees verder onder de video. ‘Dom en onnozel’“Het kan me geen zak schelen waar jij ‘m in hangt”, tiert Sara. “Maar op de werkvloer in Me Too-tijd, terwijl we aan alle kanten onder een vergrootglas liggen? Dat vind ik niet alleen heel erg dom en onnozel, maar ook nog eens gruwelijk onprofessioneel!” Bekijk het fragment van Five Live hierboven. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Five Live: Liz wordt woedend op stagiaire vanwege een kopje koffie Bekijk deze video » Jinek: Angela de Jong over Five Live-moment met studiolamp Bekijk deze video »
Serie :
Ruzie Sara en Roderik in Five Live over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’

‘Dom en onnozel’
“Het kan me geen zak schelen waar jij ‘m in hangt”, tiert Sara. “Maar op de werkvloer in Me Too-tijd, terwijl we aan alle kanten onder een vergrootglas liggen? Dat vind ik niet alleen heel erg dom en onnozel, maar ook nog eens gruwelijk onprofessioneel!”

Bekijk het fragment van Five Live hierboven.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's