Zien: Máxima knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video)

Zien: Máxima knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video)

Donderdag 13 oktober 2022 om 17:26

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Zweden. Op weg naar de boot ‘Eloise’ verliest Máxima haar schoen. Na de oversteek loopt ze gelukkig probleemloos op haar hakken van de boot af waar een grote groep kinderen staat te wachten met Zweedse en Nederlandse vlaggetjes. Máxima krijgt een prachtig boeket aangeboden en dan ineens 'spot' ze een huilend meisje. De koningin gaat op haar hurken zitten en troost het meisje met een bloemetje uit haar nieuwe boeket: "Smile!"

Bekijk de beelden van Royalty TV by Rick Evers hieronder.

Zien: <em>Máxima</em> knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video) Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Zweden. Op weg naar de boot ‘Eloise’ verliest Máxima haar schoen. Na de oversteek loopt ze gelukkig probleemloos op haar hakken van de boot af waar een grote groep kinderen staat te wachten met Zweedse en Nederlandse vlaggetjes. Máxima krijgt een prachtig boeket aangeboden en dan ineens 'spot' ze een huilend meisje. De koningin gaat op haar hurken zitten en troost het meisje met een bloemetje uit haar nieuwe boeket: "Smile!" Bekijk de beelden van Royalty TV by Rick Evers hieronder. De special NOS Koningspaar in Zweden is donderdag 13 oktober om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: beelden van Willem-Alexander, Máxima en Zweedse royals bij concert Tim Kliphuis Bekijk deze video » Willem-Alexander & Máxima stappen in een bijzondere boot tijdens staatsbezoek Zweden (video) Bekijk deze video » Zien: koning Willem-Alexander blijkt fan te zijn van Zweedse band ABBA Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Máxima knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video)

De special NOS Koningspaar in Zweden is donderdag 13 oktober om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special NOS Koningspaar in Zweden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's