Video: Moord Peter R. de Vries en het filmen daarvan terrorisme volgens OM

Video: Moord Peter R. de Vries en het filmen daarvan terrorisme volgens OM

Drie nieuwe verdachten die volgens justitie betrokken zijn geweest bij de moord op Peter R. de Vries moesten vandaag voor het eerst voor de rechtbank verschijnen. Het gaat om Krystian M, Ericson O. en Gerower M. Advocaat Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de eerste openbare zitting.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Moord <em>Peter R. de Vries</em> en het filmen daarvan <em>terrorisme</em> volgens OM Drie nieuwe verdachten die volgens justitie betrokken zijn geweest bij de moord op Peter R. de Vries moesten vandaag voor het eerst voor de rechtbank verschijnen. Het gaat om Krystian M, Ericson O. en Gerower M. Advocaat Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de eerste openbare zitting. Tekst gaat verder onder de video. Terroristische daadTwee van de nieuwe verdachten in het onderzoek zijn volgens het OM naar Amsterdam gestuurd om de moord te filmen en te fotograferen hoe de misdaadverslaggever zwaargewond op de grond lag. "Waar moet je deze jongens anders voor vervolgen", vraagt Clarice Stenger zich af. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Moord Peter R. de Vries en het filmen daarvan terrorisme volgens OM

Terroristische daad
Twee van de nieuwe verdachten in het onderzoek zijn volgens het OM naar Amsterdam gestuurd om de moord te filmen en te fotograferen hoe de misdaadverslaggever zwaargewond op de grond lag. "Waar moet je deze jongens anders voor vervolgen", vraagt Clarice Stenger zich af.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV