Video: dit zijn de 3 nieuwe verdachten in moordzaak Peter R. de Vries

Video: dit zijn de 3 nieuwe verdachten in moordzaak Peter R. de Vries

Donderdag 13 oktober 2022 om 12:43

Woensdag verschijnen drie nieuwe verdachten voor de rechter die mogelijk een rol hebben gespeeld bij de moord op Peter R. de Vries. Het gaat niet om de twee eerder opgepakte verdachten die de moord hebben uitgevoerd, maar om drie mannen die mogelijk op een andere manier betrokken zijn bij de aanslag. Een van hen is de 27-jarige Pool Krystian M., die in verband wordt gebracht met de groep rond Ridouan Taghi. Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt meer over de verdachten.

Bekijk de beelden van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Video: dit zijn de 3 nieuwe verdachten in moordzaak <em>Peter R. de Vries</em> Woensdag verschijnen drie nieuwe verdachten voor de rechter die mogelijk een rol hebben gespeeld bij de moord op Peter R. de Vries. Het gaat niet om de twee eerder opgepakte verdachten die de moord hebben uitgevoerd, maar om drie mannen die mogelijk op een andere manier betrokken zijn bij de aanslag. Een van hen is de 27-jarige Pool Krystian M., die in verband wordt gebracht met de groep rond Ridouan Taghi. Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt meer over de verdachten. Bekijk de beelden van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?" Bekijk deze video » Rechtszaak Youssef T: had de moord op Peter R. de Vries voorkomen kunnen worden? (HLF8) Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: dit zijn de 3 nieuwe verdachten in moordzaak Peter R. de Vries

Actuele video's

Meer actuele video's