Trijntje Oosterhuis over pikante foto in Het Perfecte Plaatje: "Te hilarisch voor woorden"

Trijntje Oosterhuis over pikante foto in Het Perfecte Plaatje: "Te hilarisch voor woorden"

Thursday 13 October 2022 om 22:08

De deelnemers van Het Perfecte Plaatje houden er zo'n beetje een traditie op na om elk jaar de deelnemers op heel bijzonder en soms pikante wijze op de gevoelige plaat vast te leggen. Woensdagavond ging het in het nieuwe seizoen weer helemaal los als Trijntje Oosterhuis twerkend in een panterpak op de bar terechtkomt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Trijntje Oosterhuis</em> over pikante foto in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Te hilarisch voor woorden&quot; De deelnemers van Het Perfecte Plaatje houden er zo'n beetje een traditie op na om elk jaar de deelnemers op heel bijzonder en soms pikante wijze op de gevoelige plaat vast te leggen. Woensdagavond ging het in het nieuwe seizoen weer helemaal los als Trijntje Oosterhuis twerkend in een panterpak op de bar terechtkomt. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Trijntje Oosterhuis"Ik heb zó gelachen jongens, dit was echt te hilarisch voor woorden. Als je eenmaal meedoet, dat ga je er gewoon voor", aldus Trijntje Oosterhuis. De zangeres heeft zeker geen spijt van haar pikante pose en vertelt dat ze vooral leuke reacties krijgt. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Trijntje Oosterhuis over pikante foto in Het Perfecte Plaatje: "Te hilarisch voor woorden"

Reactie Trijntje Oosterhuis
"Ik heb zó gelachen jongens, dit was echt te hilarisch voor woorden. Als je eenmaal meedoet, dat ga je er gewoon voor", aldus Trijntje Oosterhuis. De zangeres heeft zeker geen spijt van haar pikante pose en vertelt dat ze vooral leuke reacties krijgt.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's