René van der Gijp verwart Ben van der Burg met idee voor VR-bril: 'En dan word je gepijpt?'

René van der Gijp verwart Ben van der Burg met idee voor VR-bril: 'En dan word je gepijpt?'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> verwart Ben van der Burg met idee voor <em>VR-bril</em>: 'En dan word je gepijpt?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tech-expert Ben van der Burg steekt in Vandaag Inside een enthousiaste verhandeling af over de nieuwste VR-brillen. Zo wil hij graag vertellen over een bril waarbij je lekker achterover ligt met muziek in de oren. René van der Gijp breekt in: "En dan word je gepijpt?" Het brengt Van der Burg even van zijn stuk en Johan Derksen ligt dubbel, maar het ging eigenlijk over een meditatie-experience waarbij je door de ruimte zweeft. Overigens is er volgens Van der Burg wel 'erotainment', speciaal voor Van der Gijp... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Tech-expert Ben van der Burg steekt in Vandaag Inside een enthousiaste verhandeling af over de nieuwste VR-brillen. Zo wil hij graag vertellen over een bril waarbij je lekker achterover ligt met muziek in de oren. René van der Gijp breekt in: "En dan word je gepijpt?" Het brengt Van der Burg even van zijn stuk en Johan Derksen ligt dubbel, maar het ging eigenlijk over een meditatie-experience waarbij je door de ruimte zweeft. Overigens is er volgens Van der Burg wel 'erotainment', speciaal voor Van der Gijp...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's