Hilarische beelden: René van der Gijp fantaseert over sekstape Ben van der Burg

Hilarische beelden: René van der Gijp fantaseert over sekstape Ben van der Burg

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarische beelden: <em>René van der Gijp</em> fantaseert over sekstape <em>Ben van der Burg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Als het in Vandaag Inside over seks gaat is René van der Gijp er vaak als de kippen bij om zich te mengen in de discussie. Tech-expert Ben van der Burg bespreekt het probleem van 'sexting', het sturen van pikante foto's en video's via de telefoon. Van der Gijp fantaseert verder: "Jij hebt nooit eens een avond met je vrouw dat je de vorm te pakken hebt. Dat je echt denkt: als dit op film zou staan... dan ging ik het nog een keer terugkijken!" Van der Burg wil dolgraag naar de reclame, maar Wilfred Genee vraagt eerst nog snel aan Van der Gijp of hij dat gevoel weleens heeft. "Ja, natuurlijk!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Als het in Vandaag Inside over seks gaat is René van der Gijp er vaak als de kippen bij om zich te mengen in de discussie. Tech-expert Ben van der Burg bespreekt het probleem van 'sexting', het sturen van pikante foto's en video's via de telefoon. Van der Gijp fantaseert verder: "Jij hebt nooit eens een avond met je vrouw dat je de vorm te pakken hebt. Dat je echt denkt: als dit op film zou staan... dan ging ik het nog een keer terugkijken!" Van der Burg wil dolgraag naar de reclame, maar Wilfred Genee vraagt eerst nog snel aan Van der Gijp of hij dat gevoel weleens heeft. "Ja, natuurlijk!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's