Ernst Kuipers reageert op aanval Fleur Agema in Op1: 'Er kan helemaal geen lockdown komen'

Ernst Kuipers reageert op aanval Fleur Agema in Op1: 'Er kan helemaal geen lockdown komen'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ernst Kuipers</em> reageert op aanval Fleur Agema in <em>Op1</em>: 'Er kan helemaal geen lockdown komen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Met de oplopende coronabesmettingen in het achterhoofd heeft Fleur Agema (PVV) de aanval op het kabinet geopend: volgens haar zal er binnenkort wel weer een lockdown komen. Ernst Kuipers (D66), minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, spreekt deze bewering tegen. Volgens hem zitten we überhaupt nog niet op lockdown-niveau en hij wil daar ook ver van weg blijven. Bovendien ligt er nog een wet die behandeld moet worden; als die er niet doorkomt, kan er volgens Kuipers helemaal geen lockdown komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers reageert op aanval Fleur Agema in Op1: 'Er kan helemaal geen lockdown komen'

Met de oplopende coronabesmettingen in het achterhoofd heeft Fleur Agema (PVV) de aanval op het kabinet geopend: volgens haar zal er binnenkort wel weer een lockdown komen. Ernst Kuipers (D66), minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, spreekt deze bewering tegen. Volgens hem zitten we überhaupt nog niet op lockdown-niveau en hij wil daar ook ver van weg blijven. Bovendien ligt er nog een wet die behandeld moet worden; als die er niet doorkomt, kan er volgens Kuipers helemaal geen lockdown komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's