Johan Derksen is woest op Mark Rutte: 'Die man zit 6 uur uit zijn nek te lullen!'

Johan Derksen is woest op Mark Rutte: 'Die man zit 6 uur uit zijn nek te lullen!'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:36

Hoe lang is de positie van minister-president Mark Rutte nog houdbaar? Donderdag werd de premier verhoord in de parlementaire enquête naar de gaswinning in Groningen en ook daar was hij weer van alles kwijt en kon Rutte zich diverse zaken niet meer herinneren. Johan Derksen is er klaar mee: "Het is toch te gek voor woorden, man! Die man zit daar zes uur uit zijn nek te lullen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> is woest op <em>Mark Rutte</em>: 'Die man zit 6 uur uit zijn nek te lullen!' Hoe lang is de positie van minister-president Mark Rutte nog houdbaar? Donderdag werd de premier verhoord in de parlementaire enquête naar de gaswinning in Groningen en ook daar was hij weer van alles kwijt en kon Rutte zich diverse zaken niet meer herinneren. Johan Derksen is er klaar mee: "Het is toch te gek voor woorden, man! Die man zit daar zes uur uit zijn nek te lullen!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ook Wilfred Genee pislinkDerksen gaat door: "Hij heeft het allemaal onder zijn leiding laten gebeuren daar in Groningen en hij gaat door alsof er niks gebeurd is!" Ook Wilfred Genee is pislink; hij vraagt zich af waar we naar zitten te kijken en is benieuwd of Rutte zich ooit zal schamen. "Het is toch niet te geloven dit? [...] Gewoon een dementerende minister-president hebben wij, dat kan toch niet?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ook Wilfred Genee pislink
Derksen gaat door: "Hij heeft het allemaal onder zijn leiding laten gebeuren daar in Groningen en hij gaat door alsof er niks gebeurd is!" Ook Wilfred Genee is pislink; hij vraagt zich af waar we naar zitten te kijken en is benieuwd of Rutte zich ooit zal schamen. "Het is toch niet te geloven dit? [...] Gewoon een dementerende minister-president hebben wij, dat kan toch niet?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's