Maarten van Rossem vertelt over boosterprik: 'Ik mocht in dezelfde stoel blijven zitten'

Maarten van Rossem vertelt over boosterprik: 'Ik mocht in dezelfde stoel blijven zitten'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Maarten van Rossem</em> vertelt over boosterprik: 'Ik mocht in dezelfde stoel blijven zitten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Minister Ernst Kuipers zat donderdag bij Op1 om te vertellen over de huidige coronasituatie en uit te leggen waarom er (nog) geen maatregelen nodig zijn. Mensen worden wel aangespoord om een boosterprik te halen, iets dat Maarten van Rossem al heeft gedaan. Hij was zeer te spreken over de gang van zaken bij de GGD, waar het als een trein liep. Van Rossem mocht zelfs in de stoel blijven zitten waarin hij de prik ontving, want: "Je moet tien minuten blijven zitten om te kijken of je niet doodgaat." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem vertelt over boosterprik: 'Ik mocht in dezelfde stoel blijven zitten'

Minister Ernst Kuipers zat donderdag bij Op1 om te vertellen over de huidige coronasituatie en uit te leggen waarom er (nog) geen maatregelen nodig zijn. Mensen worden wel aangespoord om een boosterprik te halen, iets dat Maarten van Rossem al heeft gedaan. Hij was zeer te spreken over de gang van zaken bij de GGD, waar het als een trein liep. Van Rossem mocht zelfs in de stoel blijven zitten waarin hij de prik ontving, want: "Je moet tien minuten blijven zitten om te kijken of je niet doodgaat."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's