Voormalig CIA-directeur David Petraeus in Op1: 'Militaire actie bij inzet kernwapen'

Voormalig CIA-directeur David Petraeus in Op1: 'Militaire actie bij inzet kernwapen'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Voormalig CIA-directeur <em>David Petraeus</em> in Op1: 'Militaire actie bij inzet <em>kernwapen</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op1 is er donderdag in geslaagd om voormalig CIA-directeur David Petraeus te strikken voor een videogesprek. Daarin vertelt hij onder meer over de consequenties wanneer Rusland besuit een kernwapen in te zetten. Volgens Petraeus is militaire actie dan voor de hand liggend, vooral vanuit Amerikaans standpunt. Helaas sluit Frankrijk zich hier niet bij aan. "Dat helpt natuurlijk niet voor de afschrikking," aldus Petraeus. "Het was eerlijk gezegd ook niet nodig om dat te zeggen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Voormalig CIA-directeur David Petraeus in Op1: 'Militaire actie bij inzet kernwapen'

Op1 is er donderdag in geslaagd om voormalig CIA-directeur David Petraeus te strikken voor een videogesprek. Daarin vertelt hij onder meer over de consequenties wanneer Rusland besuit een kernwapen in te zetten. Volgens Petraeus is militaire actie dan voor de hand liggend, vooral vanuit Amerikaans standpunt. Helaas sluit Frankrijk zich hier niet bij aan. "Dat helpt natuurlijk niet voor de afschrikking," aldus Petraeus. "Het was eerlijk gezegd ook niet nodig om dat te zeggen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's