Volle tafel bij Khalid & Sophie: 16-koppige Een Huis Vol-familie te gast (video)

Volle tafel bij Khalid & Sophie: 16-koppige Een Huis Vol-familie te gast (video)

Vrijdag 14 oktober 2022 om 20:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Volle tafel bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 16-koppige <em>Een Huis Vol</em>-familie te gast (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma Een Huis Vol, krijgt een eigen realityserie: Volle Bak bij de Baumgards. De familie schoof vrijdag aan bij Khalid & Sophie. aan. Moeder Samantha: 'Het is een hele opgave, maar kinderen heb je niet voor niets gekregen.' Volle Bak Bij De Baumgards is vanaf woensdag 19 oktober om 21:30 wekelijks te zien bij TLC en op Discovery+. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Volle tafel bij Khalid & Sophie: 16-koppige Een Huis Vol-familie te gast (video)

De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma Een Huis Vol, krijgt een eigen realityserie: Volle Bak bij de Baumgards. De familie schoof vrijdag aan bij Khalid & Sophie. aan. Moeder Samantha: 'Het is een hele opgave, maar kinderen heb je niet voor niets gekregen.'

Volle Bak Bij De Baumgards is vanaf woensdag 19 oktober om 21:30 wekelijks te zien bij TLC en op Discovery+. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's