RTL Boulevard: zanger Dean Lewis schreef 'How Do I Say Goodbye' voor zieke vader

RTL Boulevard: zanger Dean Lewis schreef 'How Do I Say Goodbye' voor zieke vader

Zaterdag 15 oktober 2022 om 14:19

De Australische singer-songwriter Dean Lewis bestormt de internationale hitlijsten met zijn nummer 'How Do I Say Goodbye'. De zanger vertelt in RTL Boulevard dat het lied over zijn zieke vader gaat die na de diagnose kanker, een hele slechte prognose had. Gelukkig is hij inmiddels in remissie na een stamceltransplantatie. Lewis vervolgt dat zijn vader na het nummer een eerste keer gehoord te hebben, hij er niet meer naar kan luisteren omdat het te overweldigend voor hem is.

<em>RTL Boulevard</em>: zanger <em>Dean Lewis</em> schreef 'How Do I Say Goodbye' voor zieke vader De Australische singer-songwriter Dean Lewis bestormt de internationale hitlijsten met zijn nummer 'How Do I Say Goodbye'. De zanger vertelt in RTL Boulevard dat het lied over zijn zieke vader gaat die na de diagnose kanker, een hele slechte prognose had. Gelukkig is hij inmiddels in remissie na een stamceltransplantatie. Lewis vervolgt dat zijn vader na het nummer een eerste keer gehoord te hebben, hij er niet meer naar kan luisteren omdat het te overweldigend voor hem is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: zanger Dean Lewis schreef 'How Do I Say Goodbye' voor zieke vader

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's