Tina Nijkamp over tv-programma's voor en na corona: "Raar en jammer"

Tina Nijkamp over tv-programma's voor en na corona: "Raar en jammer"

Sunday 16 October 2022 om 09:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tina Nijkamp</em> over tv-programma's voor en na corona: &quot;Raar en jammer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp vertelt bij Humberto op Zaterdag over haar frustraties. Ze vindt het opmerkelijk dat de verschillen in TV programma's van voor en na corona nog steeds hetzelfde zijn: "Dat is zo raar en jammer." Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waylon speelt nieuwe single Spreekuur bij Humberto Bekijk deze video » Johan Derksen haalt uit naar hitsige Wilfred Genee: "Heb je een erectie?" Bekijk deze video »
TV :
Tina Nijkamp over tv-programma's voor en na corona: "Raar en jammer"

Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp vertelt bij Humberto op Zaterdag over haar frustraties. Ze vindt het opmerkelijk dat de verschillen in TV programma's van voor en na corona nog steeds hetzelfde zijn: "Dat is zo raar en jammer."

Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's