De Alleskunner VIPS gemist? Stressende BN'ers proppen koffers vol

De Alleskunner VIPS gemist? Stressende BN'ers proppen koffers vol

Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.
Een van de opdrachten was het dichtdoen van een overvolle koffer. De deelnemers hadden het er moeilijk mee. Opvallend was dat de mannen sneller waren dan de vrouwen. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em> gemist? Stressende BN'ers proppen koffers vol Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.Een van de opdrachten was het dichtdoen van een overvolle koffer. De deelnemers hadden het er moeilijk mee. Opvallend was dat de mannen sneller waren dan de vrouwen. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Alleskunner VIPS gemist? Actrice Stephanie Tency kijkt scheel van de petjes Bekijk deze video » Vanavond in De Alleskunner VIPS: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's