Matthijs Gaat Door gemist? Krezip zingt 'Instant Karma' van John Lennon

Matthijs Gaat Door gemist? Krezip zingt 'Instant Karma' van John Lennon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Muzikanten die zijn overleden en 'muziek maken' in de hemel, daar schreef Henny Vrienten een nummer over genaamd ‘Bandje in de Wolken’. Eén van die muzikale zielen is John Lennon en Krezip zingt van hem: ‘Instant Karma’. Bekijk haar optreden in de video hieronder.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? Krezip zingt 'Instant Karma' van John Lennon Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Muzikanten die zijn overleden en 'muziek maken' in de hemel, daar schreef Henny Vrienten een nummer over genaamd ‘Bandje in de Wolken’. Eén van die muzikale zielen is John Lennon en Krezip zingt van hem: ‘Instant Karma’. Bekijk haar optreden in de video hieronder. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs gaat door gemist? Douwe Bob met 'Sexual Healing' (video) Bekijk deze video » Matthijs gaat door: Hendrik-Jan Bökkers en Ralph de Jongh spelen 'Caravan' Bekijk deze video »
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Krezip zingt 'Instant Karma' van John Lennon

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV