Sara schrikt van tekening van Juultje: "Wie is dit dan? Vivienne?" (Five Live)

Sara schrikt van tekening van Juultje: "Wie is dit dan? Vivienne?" (Five Live)

Vanavond zien we weer een aflevering van Five Live. Hierin zien we dat Sara schrikt van een tekening van een van haar kinderen, Juultje. Tot haar verbazing ziet ze een jonge vrouw naast Roderik getekend: "Wie is dit dan? Vivienne?", vraagt ze zich af. Bekijk het fragment hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

Sara schrikt van tekening van Juultje: &quot;Wie is dit dan? Vivienne?&quot; (<em>Five Live</em>) Vanavond zien we weer een aflevering van Five Live. Hierin zien we dat Sara schrikt van een tekening van een van haar kinderen, Juultje. Tot haar verbazing ziet ze een jonge vrouw naast Roderik getekend: "Wie is dit dan? Vivienne?", vraagt ze zich af. Bekijk het fragment hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Jinek: Angela de Jong over Five Live-moment met studiolamp Bekijk deze video » Hilarisch fragment Marc-Marie Huijbregts bij Jinek over Five Live (Vandaag Inside) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's