Humberto: 'kind van Ruinerwold' Israel van Dorsten geraakt door complimenten van broer

Humberto: 'kind van Ruinerwold' Israel van Dorsten geraakt door complimenten van broer

Maandag 17 oktober 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: 'kind van Ruinerwold' Israel van Dorsten geraakt door complimenten van broer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Israel van Dorsten is één van de kinderen van Ruinerwold. Jarenlang werd hij door zijn vader verborgen gehouden voor de buitenwereld en onderworpen aan een streng, door religie ingegeven regime. Uiteindelijk durfde Israel het aan te ontsnappen in een café alarm te slaan over hun situatie. Nu heeft hij een boek geschreven, Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold. Broer Edino heeft prachtige complimenten voor Israel, die duidelijk geraakt is door de mooie woorden. Hij weet zelfs niet zo goed wat hij moet zeggen bij Humberto op zondag. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: 'kind van Ruinerwold' Israel van Dorsten geraakt door complimenten van broer

Israel van Dorsten is één van de kinderen van Ruinerwold. Jarenlang werd hij door zijn vader verborgen gehouden voor de buitenwereld en onderworpen aan een streng, door religie ingegeven regime. Uiteindelijk durfde Israel het aan te ontsnappen in een café alarm te slaan over hun situatie. Nu heeft hij een boek geschreven, Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold. Broer Edino heeft prachtige complimenten voor Israel, die duidelijk geraakt is door de mooie woorden. Hij weet zelfs niet zo goed wat hij moet zeggen bij Humberto op zondag.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's