Chateau Meiland: Martien krijgt vleugels door linedance

Chateau Meiland: Martien krijgt vleugels door linedance

Maandag 17 oktober 2022 om 14:12

De Meilandjes hebben onlangs een soort van linedance-training gedaan (vermoedelijk voor de bruiloft van Leroy en Maxime) en Martien genoot daar duidelijk enorm van: 'Ik vind het zo leuk.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: Martien krijgt vleugels door <em>linedance</em> De Meilandjes hebben onlangs een soort van linedance-training gedaan (vermoedelijk voor de bruiloft van Leroy en Maxime) en Martien genoot daar duidelijk enorm van: 'Ik vind het zo leuk.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Meilandjes kopen bed & breakfast voor nieuw seizoen Chateau Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: schoppende Erica en Maxime drijven Martien tot wanhoop Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's