Maandag in Chateau Meiland: schoppende Erica en Maxime drijven Martien tot wanhoop

Maandag in Chateau Meiland: schoppende Erica en Maxime drijven Martien tot wanhoop

Maandag 17 oktober 2022 om 13:42

Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe Erica en Maxime een bar eruit willen slopen, met het nodige geweld. Op zich is dat natuurlijk geen probleem maar dat is het natuurlijk wel als er nog stroom op staat. Martien probeert die er vervolgens vanaf te halen maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: schoppende Erica en Maxime drijven Martien tot wanhoop Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe Erica en Maxime een bar eruit willen slopen, met het nodige geweld. Op zich is dat natuurlijk geen probleem maar dat is het natuurlijk wel als er nog stroom op staat. Martien probeert die er vervolgens vanaf te halen maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder __Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien en Erica nemen afscheid van Chateau Marillaux Bekijk deze video » Zien: heeft Maxime Meiland dit huis van 2,3 miljoen euro gekocht? Bekijk deze video » Video: Meilandjes kopen bed & breakfast voor nieuw seizoen Chateau Meiland Bekijk deze video »

__Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's