Tom Staal op bezoek bij optimistische Sparta-fans: 'We gaan Europa in!' (video)

Tom Staal op bezoek bij optimistische Sparta-fans: 'We gaan Europa in!' (video)

Maandag 17 oktober 2022 om 21:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Tom Staal op bezoek bij optimistische <em>Sparta</em>-fans: 'We gaan Europa in!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Het gaat goed met Sparta. Met 17 punten staat de Rotterdamse club stevig op de zesde plaats in de Eredivisie, net onder FC Twente. Genoeg reden voor Tom Staal om af te reizen naar Rotterdam, alwaar hij optimistische Sparta-supporters treft: 'We gaan Europa in!' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Het gaat goed met Sparta. Met 17 punten staat de Rotterdamse club stevig op de zesde plaats in de Eredivisie, net onder FC Twente. Genoeg reden voor Tom Staal om af te reizen naar Rotterdam, alwaar hij optimistische Sparta-supporters treft: 'We gaan Europa in!'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's