Johan Derksen beticht Alfred Schreuder van liegen: 'Zulke zaakwaarnemers bestaan niet!'

Johan Derksen beticht Alfred Schreuder van liegen: 'Zulke zaakwaarnemers bestaan niet!'

Dinsdag 18 oktober 2022 om 08:11

Na de wedstrijd Ajax - Excelsior, zondagavond, ging Ajax-trainer Alfred Schreuder er met gestrekt been in tegen de media. Zijn uitbarsting wordt ook in Vandaag Inside besproken. Schreuder stelt onder meer dat zaakwaarnemers Ajax voor niks hebben geholpen bij het rondmaken van transfers. Volgens Johan Derksen liegt Schreuder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> beticht Alfred Schreuder van <em>liegen</em>: 'Zulke zaakwaarnemers bestaan niet!' Na de wedstrijd Ajax - Excelsior, zondagavond, ging Ajax-trainer Alfred Schreuder er met gestrekt been in tegen de media. Zijn uitbarsting wordt ook in Vandaag Inside besproken. Schreuder stelt onder meer dat zaakwaarnemers Ajax voor niks hebben geholpen bij het rondmaken van transfers. Volgens Johan Derksen liegt Schreuder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. 'Bestaan niet'Derksen koketteert met het feit dat hij al vijftig jaar in de voetballerij rondloopt en dat hij nog nooit een zaakwaarnemer heeft ontmoet die iets 'voor de club' deed - ze willen aan elke transactie namelijk wel een paar ton overhouden. "Zulke mensen bestaan niet!" foetert Derksen. Overigens heeft de analist niks tegen Schreuder, want dat is volgens hem 'een goeie jongen'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

'Bestaan niet'
Derksen koketteert met het feit dat hij al vijftig jaar in de voetballerij rondloopt en dat hij nog nooit een zaakwaarnemer heeft ontmoet die iets 'voor de club' deed - ze willen aan elke transactie namelijk wel een paar ton overhouden. "Zulke mensen bestaan niet!" foetert Derksen. Overigens heeft de analist niks tegen Schreuder, want dat is volgens hem 'een goeie jongen'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's