Alfred Schreuder is woedend op de media: 'Je hebt er totaal geen verstand van!'

Alfred Schreuder is woedend op de media: 'Je hebt er totaal geen verstand van!'

Monday 17 October 2022 om 09:12

Ajax-trainer Alfred Schreuder was zondagavond na de 7-1 zege op Excelsior behoorlijk geprikkeld door een onschuldige vraag over het spel van Brian Brobbey. "Ik heb van de week ook weer een heel raar artikel gelezen dat hij op de bank zit weg te rotten. Dan denk ik: je hebt totaal geen verstand van de zaak!"

Lees verder onder de video.

<em>Alfred Schreuder</em> is woedend op de media: 'Je hebt er totaal geen verstand van!' Ajax-trainer Alfred Schreuder was zondagavond na de 7-1 zege op Excelsior behoorlijk geprikkeld door een onschuldige vraag over het spel van Brian Brobbey. "Ik heb van de week ook weer een heel raar artikel gelezen dat hij op de bank zit weg te rotten. Dan denk ik: je hebt totaal geen verstand van de zaak!" Lees verder onder de video. 'Stemming maken'Schreuder vindt het artikel 'onacceptabel' en 'slecht'. Volgens hem is het puur een kwestie van 'stemming maken'. "Als je journalist bent moet je feiten hebben en de feiten zijn gewoon niet juist." De trainer lijkt steeds geagiteerder te worden: "Ik bepaal wie er speelt en niemand anders." Volgens Schreuder heeft de media structureel de pijlen op Ajax gericht: "Ik ben er klaar mee. Ik hou mijn mond niet meer." Dan is het nog steeds niet klaar: "Als mensen denken dat ik een softie ben heb je nog nooit bij mij in de kleedkamer gezeten!" Bekijk de beelden van de persconferentie van Alfred Schreuder hierboven. Bekijk ook Samenvatting Napoli - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » Wesley Sneijder neemt het op voor omstreden Brian Brobbey: "Dan is discussie Tadic klaar" Bekijk deze video »
Voetbal :
Alfred Schreuder is woedend op de media: 'Je hebt er totaal geen verstand van!'

'Stemming maken'
Schreuder vindt het artikel 'onacceptabel' en 'slecht'. Volgens hem is het puur een kwestie van 'stemming maken'. "Als je journalist bent moet je feiten hebben en de feiten zijn gewoon niet juist." De trainer lijkt steeds geagiteerder te worden: "Ik bepaal wie er speelt en niemand anders." Volgens Schreuder heeft de media structureel de pijlen op Ajax gericht: "Ik ben er klaar mee. Ik hou mijn mond niet meer." Dan is het nog steeds niet klaar: "Als mensen denken dat ik een softie ben heb je nog nooit bij mij in de kleedkamer gezeten!"

Bekijk de beelden van de persconferentie van Alfred Schreuder hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's