Het gaat volkomen mis in Oplichters Aangepakt: "Wat een gezeik" (video)

Het gaat volkomen mis in Oplichters Aangepakt: "Wat een gezeik" (video)

Kees van der Spek lijkt een heuse 'Tinder Swindler' op het spoor te zijn. Maar dan gaat het mis met een van de slachtoffers van deze persoon... RTL deelt een fragment van de uitzending van dinsdag 18 oktober. Bekijk de video hieronder.

Het gaat volkomen mis in <em>Oplichters Aangepakt</em>: &quot;Wat een gezeik&quot; (video) Kees van der Spek lijkt een heuse 'Tinder Swindler' op het spoor te zijn. Maar dan gaat het mis met een van de slachtoffers van deze persoon... RTL deelt een fragment van de uitzending van dinsdag 18 oktober. Bekijk de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie" Bekijk deze video » Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video) Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's