Twitter gaat los op 'luie' Devrim Aslan in Expeditie Robinson: "Weg met die niksnut"

Twitter gaat los op 'luie' Devrim Aslan in Expeditie Robinson: "Weg met die niksnut"

Devrim Aslan, die maar weinig nuttigs deed tijdens zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson, heeft veel kijkers weten te irriteren. Nu dat deze 'luie deelnemer' eruit ligt doet Twitterend Nederland hun zegje. Bekijk een aantal Tweets hieronder.

Ongebruikte vrijstelling
Devrim had nog een vrijstelling op zak, maar maakte hier geen gebruik van. Helaas voor hem moest hij het spel verlaten. Dit zag hij niet aankomen, want hij dacht dat Ferry eruit gestemd zou worden. Niels hield zich niet aan 'dit plan' en stemde op Devrim.

Bekijk hieronder een fragment uit de laatste aflevering van Expeditie Robinson met Devrim Aslan. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Twitter gaat los op 'luie' Devrim Aslan in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Weg met die niksnut&quot; Devrim Aslan, die maar weinig nuttigs deed tijdens zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson, heeft veel kijkers weten te irriteren. Nu dat deze 'luie deelnemer' eruit ligt doet Twitterend Nederland hun zegje. Bekijk een aantal Tweets hieronder. Ongebruikte vrijstellingDevrim had nog een vrijstelling op zak, maar maakte hier geen gebruik van. Helaas voor hem moest hij het spel verlaten. Dit zag hij niet aankomen, want hij dacht dat Ferry eruit gestemd zou worden. Niels hield zich niet aan 'dit plan' en stemde op Devrim. Bekijk hieronder een fragment uit de laatste aflevering van Expeditie Robinson met Devrim Aslan. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Luie Devrim Aslan krijgt de volle laag in Expeditie Robinson: 'Je doet geen kut!' Bekijk deze video » Zien: Dennis Wilt maakt indruk in Expeditie Robinson met verhaal over overleden zoon Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV