Zien: emotionele Maik de Boer over bespuging in eigen buurtsupermarkt

Zien: emotionele Maik de Boer over bespuging in eigen buurtsupermarkt

Zien: emotionele <em>Maik de Boer</em> over bespuging in eigen <em>buurtsupermarkt</em> Maik de Boer en Bente Fokkens waren maandag bij HLF8 te gast om te praten over hun deelname aan het RTL 4 programma Het Perfecte Plaatje. Maik vertelt emotioneel over bespuging waar hij onlangs mee te maken had in zijn eigen buurtsupermarkt: "We zijn er nog lang niet." Bekijk het HLF8-fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Trijntje Oosterhuis twerkt op de bar in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis over pikante foto in Het Perfecte Plaatje: "Te hilarisch voor woorden" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maik de Boer en Bente Fokkens waren maandag bij HLF8 te gast om te praten over hun deelname aan het RTL 4 programma Het Perfecte Plaatje. Maik vertelt emotioneel over bespuging waar hij onlangs mee te maken had in zijn eigen buurtsupermarkt: "We zijn er nog lang niet." Bekijk het HLF8-fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV